naslov
2020.12.23-21.38_01

Ronioci u našem klanu dobijaju novu opremu!

Modeli uniformi se konstantno menjaju i unapređuju, tako da će naši ronioci dobiti nove modele, te u narednim misijama će koristiti iste.

Untitled-1

Bohemia zvanično priznala naš klan!

Bohemia Interactive, glavni developer Arma 3 simulacije je priznao Arma klan Munje! Ovim činom, “Munje” ulaze u pregovore za sponzorstva, marketing i javne donacije, te uz to imaćemo profesionalan kadar igrača.

web2

POVRATAK NA KOSOVO: Vanredni termin

Vanredna misija je misija koju rade naši novi mission makeri kao ispit za mission making za redovne termine. Ovo je jedna od slika sa vanredne misije: Povratak na Kosovo.

Untitled-1

INSTANT GAMING – Saradnja sa Munjama!?

Jedna od najboljih prodavnica igara na svetu, Instant Gaming je otvorio prostor za saradnju sa Arma Munje klanom. Odlično mesto da kupite igrice po povoljnim cenama! Klikom na dugme ispod, ulazite u najjači svet igara!

2021.01.08-22.51_01

VUKOVAR 1991: Završena kampanja!

Kampanja je gotova, vrlo uspešno! Grad je napalo 6 tenkova i jedan vod, podržani sa 2 aviona, koja su vozili naša 2 iskusna pilota. Posle ove serije, krećemo sa novim misijama, istim tempom svake subote!

2020.12.30-19.42_01

Uskoro misije WW2!

Uskoro krećemo sa redovnim terminima na temu Drugog svetskog rata. Nekoliko misija unazad smo koristili ove modove kao test na serveru, ali uskoro će WW2 biti u sastavu redovnih termina!